onsdag den 4. april 2012

Blogaward #2

Dette her er 2. del af min blogaward. Her kommer spørgsmålene:

1. Hvorfor begyndte du at blogge?
Min rigtigt gode veninde blogger, og hun foreslog hun mig at jeg selv skulle starte. Jeg har ændret mit "emne" mange gange. Jeg kan stadig ikke love at jeg ikke ændre det igen, men jeg er ret glad for det jeg laver for tiden. Og jeg synes det er en god måde at inspirere andre mennesker på. 

2.Hvilke blogs følger i og hvilke er jeres ynglings?
Jeg følger helt vildt mange blogge, og har nok i virkeligheden ingen yngling. Jeg elsker VildekaninerEmmasilke og Garderobeskab (som også har givet mig denne blogaward) Ellers 206 fashionbones som også er nævnt i det tidligere indlæg. 

3.Største ønske pt?
Altså nu har jeg fødselsdag i morgen, så nu må vi jo se om de bliver opfyldt. Men hvis jeg skal sige noget som jeg er 100p sikker på at jeg ikke får. Det er et spejlrefleks kamera. Min far har et Nikon D7000, men jeg ville altså gerne have mit eget. Ellers ville jeg gerne have et longboard til sommer. Det er en super fed måde at komme rundt omkring på. Jeg er ikke ligefrem en haj til at skate, men jeg har hørt at det er meget nemmere.. Det må jeg håbe. 

4. Tre ting i ikke kunne leve uden (fra garderoben)?
Mine sorte nilon-strømpebukser og min sorte nederdel (De hører altså sammen...)
Min(e) Denimjakker. De er gode til alle outfits (uden at jeg skal være alt for "stilsikker")
Mine nye plateauballerinaer fra shoe biz. 

5. Hvad er dit bedste køb?
Haha altså nu er jeg jo ikke rigtigt så god til stil og mode, så jeg vælger noget ikke så fashion agtigt.
Jeg tror det er mit Clinique "anti blemish solutions", som er et rensesæt til ansigtet. Det er meget effektivt mod bumser eller urenheder og jeg er så glad for det. Jeg har allerede brugt 2 sæt, og vil klart fremover købe det. 

Mange knus fra Emma.<31 kommentar:

JosefineogSille sagde ...

Årh søde Emma altså! hvor er det dog nogle utrolige dejlige ting du skriver om vores blog! elsker dig lidt for det! <3

syntes det er ret så fedt at vide at vores blog er en af dine ynglings! ;-) og håber at du vil blive ved med at læse med hos os!

xoxo Josefine & Sille (Garderobeskab)